' Gate2Prices.dk - Danmarks Bedste og Hurtigste Prisdatabase
 
Forsiden Min Konto Nyhedsbrev Shop Tilmelding Partnere Kontakt Os

     

Produktkategorier
CaseModding
Computere
Film
Foto og Video
Hardware
HiFi til Bil og Hjem
Hvidevarer
Kabler og Stik
Musik
Netværk
Software
Spil og Konsoller
Telefoner
TV og Afspillere
Servicesmenu
Forhandlere
Producenter
Anmeldelser DK
Anmeldelser INT
Artikler DK
Min Konto

Opret ny konto


Anmeldelser DK

1. Fitbit Flex Armbånd
2. Withings WiFi Badevægt
3. inFamous (PS3)
4. The Godfather 2 (PS3)
5. Guitar Hero: Metallica (PS3)

Se flere her ...

Anmeldelser INT

1. Logitech Cordless Desktop MX 5500 Revolution Review
2. Dell XPS M1730 Gaming Laptop Review
3. Logitech Harmony One Universal Remote Review
4. Gateway P-171XL Gaming Laptop Review
5. Skulltrail: A Preview of Intel's Beast

Se flere her ...


 Forsiden Anmeldelser DK Side 1

Razer DeathAdder 27/3-2007 

Gamer muse er ikke noget nyt syn, og Razer er heller ikke nogen ny spiller på dette marked. Derfor kan man ikke have andet en (meget) høje forventinger til deres nyeste gamer mus – Razer DeathAdder. Musen ligner til forveksling Microsoft Habu og grunden til dette er at Habu også er lavet af Razer. Om musene så er lige gode skal vi lade være usagt da vi ikke har haft fingrene i Microsoft Habu, men det har vi til gængæld haft i DeathAdder.
Læs hele anmeldelsen her!

Sharkoon 1337 Gaming Mat Aqua 19/3-2007 

Vi har velsagtens alle prøvet at gå rundt på en messe, for at få stukket en musemåtte i hånden af HK, Statoil, Telmore, eller hvem ellers der vil være med på bølgen. (Ja okay - nu om dage er det jo nok USB-penne, men i fanger forhåbentlig pointen). Disse musemåtter var, højst sandsynligt, tæt på to cm tykke, og målte nogenlunde det samme som et standard fotografi - altså i omegnen af 13x10 cm.
Læs hele anmeldelsen her!

Steelpad S&S 15/3-2007 

I august 2004 havde vi her på ITzonen SteelSeries' Steelpad S&S til anmeldelse – den endte med en flot karakter på 90% (ud af 100 mulige). Vi har atter Steepad S&S til anmeldelse. Grunden til dette er at musmåtten har fået en ny, forbedret overflade. Lige præcist hvad der er gjort for at forbedre overfladen kan vi ikke umiddelbart finde nogen information omkring på SteelSeries' hjemmeside, men mon ikke det er fordi det er en forretningshemmelighed eller lignende?
Læs hele anmeldelsen her!

Microsoft Natural Wireless Laser Mouse 6000 16/2-2007 

Ergonomi er kommet mere og mere i fokus i takt med at flere og flere personer til daglig arbejder med redskaber der kan være potentielt skadelige. Det er hvis de ikke bruges korrekt og/eller ikke er udformet på en hensigtsmæssig måde. Redskaberne kan strække sig fra boremaskiner til justerbare skriveborde og andre kontorartikler – heriblandt IT udstyr.
Læs hele anmeldelsen her!

Microsoft Wireless Laser Mouse 8000 10/2-2007 

Med udbredelsen af HTPC'er og andre multimedie computere er behovet for mobilitet og komfort inden for styre redskaber til disse øget markant. Der er ingen der vil vælte over en ledning til en mus eller tastatur der går tværs igennem stuen; for slet ikke at nævne at det er de færreste mus og tastaturer der har så lange ledninger.
Læs hele anmeldelsen her!

Icemat 2 Black 5/9-2006 

I lang tid var musemåtter nogle kedelige stykker stof, hvis eneste reelle formål var at hjælpe kuglemus med at opfatte bevægelse lettere. Siden er mus blevet vigtigere og vigtigere input-enheder, især for folk, der spiller computerspil – det har naturligvis affødt sig en række opgraderinger af musemåtter generelt. Eksempelvis har man taget andre materialer i brug, og deres dimensioner og udformninger har også ændret sig drastisk. En af de første rigtig banebrydende musemåtter til gamere var den dansk-producerede Icemat, som var lavet af glas.
Læs hele anmeldelsen her!

Næste side

Annonce

Information

Alle priser på Gate2Prices.dk er inkl. 25% moms.

OBS: Siden opdateres ikke længere så priserne er ikke længere korrekte.

Siden plejede at blive opdateret døgnet rundt.

Gate2Prices.dk har lige nu 6.350 produkter og 7.158 priser online fra d. 27/5-2010 kl. 12:01

Finder du en forkert pris på en vare så skriv til webmaster@gate2prices.dk

Gate2Prices.dk fralægger sig ethvert ansvar for produktinformationer og priser!


Dagens Prisfald

1. Epson T034640 (Blæk Original)
Pris: 169 kr. (98%)
2. Epson T034740 (Blæk Original)
Pris: 169 kr. (98%)
3. Epson S053003 (Toner Original)
Pris: 399 kr. (91%)
4. 50 Cent - Bulletproof (Limited Edition) (Playstation 2)
Pris: 69 kr. (85%)
5. Fight Night - Round 3 (Playstation 2)
Pris: 28 kr. (85%)

Se flere prisfald ...


Nyeste produkter

1. Western Digital Elements Black 1.5TB
(Harddiske)
2. My Name Is Bruce
(Region 2)
3. My Sisters Keeper
(Region 2)
4. National Lampoons Christmas Vacation - Fars Fede Juleferie
(Region 2)
5. Near Dark
(Region 2)

Se flere nyheder ...


Nye Artikler

1. Computex Taipei 2008: Dag 3
(Reportage)
2. Computex Taipei 2008: Dag 2
(Reportage)
3. Computex Taipei 2008: Dag 1
(Reportage)
4. Computex Taipei 2007 - Dag 5: Highlights & Wildcards
(Reportage)
5. Computex Taipei 2007 - Dag 3 og 4
(Reportage)

Se flere her ...

Ugens Prisfald

1. Epson T034640 (Blæk Original)
Pris: 169 kr. (98%)
2. Epson S053003 (Toner Original)
Pris: 399 kr. (91%)
3. Football Manager 2007 (PSP)
Pris: 49 kr. (86%)
4. 50 Cent - Bulletproof (Limited Edition) (Playstation 2)
Pris: 69 kr. (85%)
5. Tiger Woods PGA Tour 2006 (GameCube)
Pris: 15 kr. (84%)

Se flere prisfald ...